Bicicleta pliabila – cand este utila?

Bicicleta-Pliabila-Dahon-HIT-g4

Numele prezentului concept de bicicleta este suficient pentru a descrie perfect cu ce vine nou acest modul, insa, totodata, poate ridica si cateva semne de intrebare. In randul impatimitilor de transport pe doua roti, aceste biciclete sunt deja bine-cunoscute ca si caracteristici. Insa, printre ceilalti consumatori este normal sa intervina intrebarea: „cum adica pliabila?”.

O astfel de bicicleta este creata cu un sistem care, da, ii permite plierea. Va puteti deplasa catre cele mai frumoase locuri de plimbari cu autoturismul, in special, atunci cand distantele sunt foarte mari. In portbagajul autoturismului, bicicleta pliabila nu mai aduce cu sine aceleasi dificultati precum cea clasica.

Utilitatea unei biciclete pliabile este crescuta substantial in momentul in care o transportati. Pentru persoanele care locuiesc la bloc, bicicleta clasica poate parea un produs imposibil de achizitionat sau foarte greu de depozitat si folosit. In primul rand, de fiecare data cand o veti folosi va trebui sa o transportati pe scari, lifturile vechi fiind neincapatoare.

Functia de pliere va permite transportul facil cu ajutorul liftului, fara a fi necesare eforturi suplimentare. De regula, depozitarea bicicletelor la bloc se face in balcon pentru a evita orice risc de furt. O bicicleta pliabila este ideala pentru orice dimensiune a unui balcon deoarece nu va ocupa foarte mult spatiu. Acest lucru va permite aceeasi mobilitate in acest spatiu si nu va fi necesar sa renuntati la alte obiecte.

bicicleta pliabila

3 avantaje ale unei biciclete pliabile

 
Din ce in ce mai multe persoane renunta la modelul clasic in detrimentul unei biciclete care se poate plia. Aceasta alegere este sustinuta de numeroasele avantaje cu care o astfel de bicicleta vine la pachet, iar printre cele mai comune se enumera si urmatoarele:

 
Modul de transportare
 
Asa cum am mentionat anterior, nu va fi necesar sa renuntati la bicicleta atunci cand mergeti intr-o drumetie la munte. Indiferent de distanta pe care o veti parcurge cu masina, bicicleta portabila isi gaseste imediat locul in portbagaj, ramanand suficient spatiu si pentru restul bagajelor.

 
Scade riscul de a fi furata
 
In cele mai multe cazuri, pentru bicicleta clasica se foloseste acel mecanism special conceput ca si sistem antifurt. Sistemul prinde o parte a bicicletei de un obiect fix, precum gard, stalp sau indicator si nu permite scoaterea acestuia decat prin taiere. Acest sistem nu este dintre cele mai sigure si imposibil de inlaturat, insa, este drept ca scade cu cateva procentaje riscul.

Pe de alta parte, o bicicleta pliabila nu va ramane niciodata intr-o zona lipsita de supraveghere. Nu va fi necesar sa o lasati pe casa scarii, prinsa de balustrada si nici pe vreun trotuar. Bicicleta poate fi pliata si depozitata intr-un loc sigur, fara a ocupa foarte mult spatiu.

 
Miscare si sanatate
 
Bicicleta pliabila functioneaza in aceeasi masura precum cea clasica, stimuland astfel efortul fizic si, in fond, contribuind la sanatatea corporala. Drumul spre munca va fi mult mai placut, admirand natura si evitand complet traficul infernal ce va oboseste inca de la primele ore ale diminetii.
 

Alege biciclete pliabile pentru calatorii sigure

 
Versatile si foarte indragite, bicicletele pliabile au devenit un trend. Cererea de pe piata crescuta a generat si o gama variata de modele, nuante si caracteristici imbunatatite. In prezent, oferta Provelo aduce in atentia dumneavoastra cele mai noi si placute modele de biciclete pliabile.

Desi sunt mai complexe din punct de vedere mecanic decat cele clasice, bicicletele pliabile ocupa locuri fruntase in preferinte. Mai cu seama, aparitia acestora pe piata a fost generata de solicitarile clientilor, dar si de neplacerile de care se loveau atunci cand doreau sa achizitioneze si sa utilizeze o bicicleta.

Bicicleta este si o forma prin care va puteti pune sangele in miscare. Acest sistem nu trebuie privit ca o alternativa a autoturismului in momente de criza, ci ca solutia ideala pentru fiecare zi. Va antrenati musculatura, in timp ce va bucurati de o plimbare placuta in fiecare zi a saptamanii. 

Pentru ca are aceasta functie de a se plia, nu va fi nevoie sa aveti un spatiu dedicat depozitarii acestei biciclete, iar transportul acesteia va fi simplificat considerabil. Bicicleta, fiind pliabila, poate fi depozitate in spatii mici, iar atunci cand plecati in vacante nu trebuie sa mai achizitionati suporturi speciale pentru bicicleta. Este un avantaj considerabil de care trebuie sa tineti cont atunci cand faceti o astfel de investitie, mai ales daca sunteti pasionat de plimbarile prin natura si sport.
 

Recomandări pliabile

Lasă un răspuns

Please select your product

Categorii