Cutie portbagaj auto THULE

DualForce

Cutie portbagaj Thule pentru familiile numeroase cu multe bagaje. Cutiile portbagaj Thule sunt o soluție clasică și elegantă de extindere a spațiului de bagaj. Thule oferă cutia portbagaj și toate accesoriile

Cutiile portbagaj au rolul de a transporta in conditii optime de siguranta bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Cutiile portbagaj sunt prinse pe bare transversale sau pe carligul de remorcare. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectiva, bazata pe mai multe criterii: volumul, lungimea, inaltimea, materialul, forma, deschiderea, culoarea, finisajul si nu in ultimul rand, brandul.

Produsele companiei Thule se definesc prin calitate si profesionalism pe toate planurile, atat ca si design si proces tehnologic de productie, cat si din punctul de vedere al testarilor si dezvoltarii inovative. In acest spirit produce firma mama din Suedia fiecare piesa a gamelor de cutii portbagaj si suporturi de schiuri, eminenta pe piata mondiala ca fiind cel mai mare si cunoscut producator de cutii portbagaj si accesorii auto similare.

TEHNOLOGII INCORPORATE CUTIE PORTBAGAJ AUTO THULE

Thule FastClick

Sistemul patentat de prindere FastClick cu indicator de cuplu integrat pentru o fixare simpla si rapida. Strangeti ghearele de prindere in jurul barelor de transport rotind butoanele. Folositi doar o mana. Compatibil cu bare de transport de pana la 90mm latime.

Sistem

DualSide - Deschidere pe ambele parti

O technologie patentata Thule, ce permite deschiderea cutiei de ambele parti. Acesta tehnologie permite nu doar incarcarea si descarcarea simpla a bagajului dar si o montare mai simpla a cutiei portbagaj.

DualSide

Central Locking - Inchidere centralizata

Fiecare cutie portbagaj are mai multe puncte de inchidere pentru siguranta si protectie antifurt. Datorita acestui sistem, cheia nu poate fi scoasa din incuietoare decat daca toate punctele de inchidere sunt securizate.

Cutia

DualForce - Sistem de inchidere/deschidere

Un sistem, patentat Thule, cu arc ce permite deschiderea si inchiderea capacului cutiei cu o singura miscare.

Deschiderea

Produse THULE in magazinul Provelo.ro:

Pentru a vedea toate cutiile Thule navigati in categoria Cutie portbagaj Thule.

Pentru a vedea toate barele auto transversale Thule navigati in categoria Bare transversale Thule.

Pentru a vedea toti suportii pentru bicicleta Thule navigati in categoria Suport bicicleta Thule.

Pentru a vedea toti suportii pentru schiuri Thule navigati in categoria Suport schiuri Thule.

Pentru a vedea rucsaci si alte echipamenteThule navigati in categoria Alte accesoriiThule.

Lasă un răspuns

Please select your product

Categorii