Distractie pe doua roti. Cum sa profiti la maxim de bicicleta ta?

BICICLETA ELECTRICA E-CRUISER BIZOBIKE

 

Ai o bicicleta pliabila sau electrica sau de orice fel si nu stii ce sa faci cu ea iar pofta de aventura si distractie 
au venit odata cu vremea frumoasa de afara? 
Daca visezi cu ochii deschisi la munti inalti, mare, aer liber si detii o bicicleta personala, distractia e ca si garantata. 
Ai nevoie de un gram de imaginatie si putin curaj sa te urci pe bicicleta sa pornesti spre aventuri de neuitat.

Bicicleta, o modalitate ieftina si la indemana de a te relaxa si a face sport in aer liber,  a devenit o atractie pentru majoritatea tinerilor din ziua de azi si nu numai. De ce sa nu profiti de ea din plin?

In cazul in care iti lipsesc ideile de distractie pe doua roti, iata cateva ponturi, in asa fel incat distractia sa fie maxima:

Bicicleta electrica E-Cruiser Bizobike daca iti place sa calatoresti cu bicicleta “clasic”, contrar, de sine voit sau chic?  Bizobike E-Cruiser are totul. Are un design dezvoltat de noi cu bateria incorporata, o idee de îmbinare a nostalgiei și stilului modern. Saua perfecta terminat cu benzi robuste, din piele si mânerele Retro. Cu acest model unic de la Bizobike, pleci in croazieră prin oraș cu stil.

BICICLETA ELECTRICA E-CRUISER BIZOBIKE

 

  1. Pofta de aventura pe bicicleta poate fi satisfacuta intr-un parc tematic

Te-ai saturat de aglomeratia orasului si de caldura sufocanta, insa nu dispui de prea multi bani ca sa mergi la mare, ori la munte? Exista alternative ieftine de distractie pe doua roti, chiar in jurul capitalei. Pofta de adrenalina creste pe masura ce calci intr-un parc de distractii cu oferte pentru oricine? Pe langa piscine, plimbari cu balonul cu aer cald, ai posibilitatea sa te dai cu bicicleta pe trasee speciale.

  1. Aventuri pe doua roti prin marile orase ale tarii

In marile orase ale tarii, fiecare aventurier pe doua roti are la dispozitie trasee speciale pentru biciclisti si pentru turistii care detin si folosesc biciclete. Profita de ocazie da a te da cu bicicleta in oras, prin locurile special amenajate. E distractiv si relaxant.

In Cluj, de exemplu, un oras extrem de aglomerat, oamenii sunt chiar incurajati sa foloseasca bicicleta spre serviciu. Astfel, pot impusca mai multi iepuri deodata: ajung mai putin stresati la serviciu si mai repede, dar fac si economii.

Liceenii au si ei la dispozitie posibilitatea invatarii si practicarii sportului pe doua roti. Cursurile organizate in liceele bucurestene au rolul sa-i incurajeze pe acestia sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport alternativ catre scoala. Astfel, primesc, gratuit informatii despre siguranta pe bicicleta, cum sa pedaleze in siguranta, dar si jocuri pe bicicleta si multa distractie.

  1. Calatorii cu bicicleta in jurul lumii

Cei care au o pofta de nestavilit de pedalat si o dorinta apriga de aventura, pot initia calatorii pe anumite continente sau chiar in jurul lumii. Pe langa peisaje de neuitat si efort prelungit ai parte de multa distractie si amintiri de neuitat.

  1. Pe doua roti in drum spre mare

Distractia la mare inseamna mai mult decat bai de soare si de mare. Poate insemna si distractie si aventuri pe doua roti. Cu bicicleta in portbagajul masinii sau direct pe ea, catre mare, ai posibilitatea sa te inscrii in programe organizate pentru off-road-uri pe cararile nebatute ale coastei Marii Negre. Insa, pedalatul pe nisip nu e pentru oricine. Necesita efort maxim. Peisajele si distractia, insa, merita totul.  Pe langa multa adrenalina, peisaje de vis, poti avea parte de intalniri cu pescarii locali si fel de fel de surprize. Mai ales cand totul este organizat.

  1. Pedalat prin Cheile Dobrogei

Aventura pe doua roti poate fi continuata prin Delta Dunarii sau Cheile Dobrogei, cu itinerarii bine stabilite de anumiti organizatori sau pe cont propriu. Ai parte de peisaje mirifice si vizitarea satelor traditionale, a diferitelor manastiri sau pesteri.

  1. Freeride sau coborari cu MTB-ul prin bikepark

Vrei 100% fun si amintiri placute, in acelasi timp? Ce ai zice de freeride sau  coborari cu MTB-ul prin bikepark, prin zone muntoase? Poti urca cu telecabina pana in Poiana Brasov sau alte zone de munte si apoi sa cobori inapoi pe doua roti, prin padure. Atentie insa, daca nu ai antrenament cu bicicleta in astfel de zone, o astfel de aventura se poate lasa cu accidentari. Insa, vei avea parte de distractie maxima, aventura si adrenalina garantata. Ce poate fi mai fun de atat?

  1. Un maraton pe bicicleta

O alta modalitate de distractie pe bicicleta ar fi inscrierea la un maraton organizat, in zone cu peisaje de vis sau un concurs pe sosea, la tine in oras. O astfel de aventura necesita putin antrenament si efort, dar satisfactiile unei competitii sunt pe masura iar amintirile forever.

Si lista poate continua. Un lucru este cert, insa. Aventurile pe doua roti sunt fun. Pedaleaza si tu spre aventura vietii tale

Lasă un răspuns

Please select your product

Categorii