Pune pe mașină tot ce vrei! Biciclete, schiuri, caiace și alte trăznăi!

Bare auto transversale

Mai mult ca oricând, zilele astea, oamenii călătoresc în scop de plăcere, în vacante, în week-end-uri, în sălbaticie, sau la pensie. Vor să descopere locuri noi, vor să experimenteze senzatii noi, în propria țară, sau în alte țări.

O mare parte dintre ei, aleg să meargă cu masina proprie, în asa zisele road-trip-uri, pentru o mai mare flexibilitate, pentru libertatea de a opri unde vor și cand vor și pentru experienta de a fi cu totii sub același acoperiș.

Cu sistemele moderne de portbagaje, ai mai mult loc decât crezi!

Si pentru ca astăzi confortul e cuvantul de ordine, o mare parte a acestuia vine din solutiile complete de transport de bagaje, concepute in așa fel incat să nu compromită spațiul destinat pasagerilor.

Transportă-ți pasiunile în siguranță!

Solutie completa: bare transversale, cutie si suport bicicleta - Audi

Cea mai des folosită este combinația bare transversale pentru portbagaj pe plafon, plus ceva pe ele, fie cutia de portbagaj de plafon, fie suporturile de biciclete sau suporturile de schiuri.

Pe langă confort, aceste solutii oferă și protecția oferită prin scoaterea bagajelor voluminoase și agabaritice din habitaclul masinii, evitand astfel orice contact cu pasagerii, în caz de accident.

Ca in orice tip de accesorii, există doua piețe, cea cu articole de proveniență obscură, unde prețul primează și nu ce e dincolo de acesta, și piata de accesorii de marcă, omologate și testate în conditii reale. Nu e nici un dubiu că alegerea trebuie sa ducă către a doua categorie, mai ales că vorbim de siguranța ta și a celorlalti participanți la trafic.

Tocmai de aceea, la Provelo oferim mărci consacrate, cum ar fi bare auto  transversale Thule sau bare auto transversale Cruz.

Un client fericit cu solutia completa pentru portbagaj de la ProVelo: bare transversale, cutie portbagaj si suport bicicleta.

Un client fericit cu solutia completa pentru portbagaj de la ProVelo: bare transversale, cutie portbagaj si suport bicicleta.

Nu în ultimul rand, pentru a facilita alegerea barelor potrivite, de exemplu,
avem un configurator bare online care e foarte prietenos si eficient.

Si pentru ca la noi, online-ul merge foarte bine cu offline-ul, daca nu te descurci cu configuratorul, poti oricand să ne suni  la tel. +40 743 22 33 00 sau să ne vizitezi în magazinul din Bucuresti, Sos. Nicolae Titulescu 155, sector 1, și vom fi mai mult decat bucurosi să îți putem gasi soluția potrivită pentru mașina ta.

ProVelo oferă din fiecare din accesoriile descrise mai sus, o varietate de modele pentru fiecare mașină și fiecare buzunar.
Iar dacă chiar nu vreți să faceti o investiție, aveti posibilitatea să închiriați  de la noi soluția completă de bare, cutie si suport bicicletă doar pentru perioada călătoriei.

Lasă un răspuns

Please select your product

Categorii