Ia-ți o bicicleta pliabila Neuzer de la magazinul de biciclete ProVelo

ProVelo - magazin biciclete

ProVelo

Neuzer este o companie din Ungaria, ce produce biciclete încă din anul 1987, așadar aproape 30 de ani de experiență în acest domeniu ce îi recomandă pe o piață destul de aglomerată.

Neuzer produce o gamă variată de modele, în care regăsim biciclete de munte, de oraș, biciclete pliabile, pentru copii sau pentru șosea, toate acestea putând fi achiziționate din magazinul de biciclete ProVelo, pe care îl găsiți în București pe Sos Nicolae Titulescu nr 155 sectorul  1, în apropierea Parcului Herastrau, dar și online, cu livrări în toată țara.

 Mai multe despre Neuzer

După cum spuneam, bicicleta pliabila Neuzer are o istorie de aproape 30 de ani deja, fiind un brand foarte apreciat în țara vecină și din ce în ce mai respectat în întreaga Europă, jumătate din producția anuală fiind exportată în țările membre ale Uniunii Europene.

Modelele Neuzer scot capul din mulțime în primul rând prin raportul calitate-preț, care este unul remarcabil, precum și prin fiabilitatea lor. Compania din Ungaria produce în fiecare an aproximativ 150.000 de biciclete, achiziționate de cicliști din toate colțurile bătrânului continent.

Unde găsești biciclete Neuzer?

Ei bine, magazinul de biciclete ProVelo din București este importator al bicicletelor Neuzer și îți stă la dispoziție cu o gamă variată de modele, în care regăsim și o largă gamă de biciclete pliabile, foarte practice pentru toți cei care stau la bloc și nu au foarte mult spațiu la dispoziție pentru depozitare. În plus, acest tip de bicicletă este mai ușoară, poate fi transportată și parcată  cu ușurință, fiind și mai simplu de întreținut.

ProVelo are o experiență de 6 ani în domeniu, magazinul pe care îl găsiți pe Str. Lânăriei nr. 93-95 adresându-se tuturor genurilor de bicicliști. Aici găsești componente pentru toate tipurile de biciclete, accesorii, precum și un service specializat, ce te va ajuta cu orice problemă.

Bicicleta pliabila aluminiu Neuzer 3 viteze Yachter 20 inch

Bicicleta pliabila aluminiu Neuzer 3 viteze Yachter 20 inch

 

La ProVelo ai șanse foarte mari să găsești bicicleta potrivită pentru tine, căci aici poți alege dintr-un stoc impresionant de MTB-uri, biciclete de oraș, cursiere, biciclete electrice sau biciclete pliabile. Magazinul vine în întâmpinarea celor care nu pot achita pe loc prețul bicicletei dorite cu posibilitatea achiziției în 10 rate, prin cardul Avantaj.

Puteți cumpăra online pe provelo.devdanco.com sau în magazin, de luni până vineri între orele 10 și 19, iar sâmbăta între 10 și 14.

    Lasă un răspuns

    Please select your product

    Categorii