Inchiriere cutie portbagaj auto – cum alegem?

Cutie portbagaj auto Thule Vector M Negru Metalic

Primul criteriu după care ar trebui să alegi o cutie de portbagaj este lungimea, lățimea și înălțimea acesteia, în raport direct cu dimensiunile plafonului mașinii pe care o conduci. Volumul unei cutii de portbagaj ar trebui să cântărească la fel de mult în procesul achiziționării unui astfel de accesoriu auto. Important este și materialul din care a fost fabricat un portbagaj de plafon. Mai pot reprezenta criterii de alegere a unei cutii de portbagaj forma acesteia, pentru păstrarea aerodinamismului mașinii, deschiderea, în funcție de preferințele tale, culoarea, dacă vrei să păstrezi o anumită cromatică a întregii mașini, și finisajele de care dispune.

Nu în ultimul rând, brandul din care face parte este un element esențial în achiziționarea celei mai bune cutii de portbagaj. Dacă vrei să investești eficient într-un astfel de accesoriu auto, îți recomandăm să comanzi o cutie de portbagaj Thule, marcă recunoscută internațional pentru calitatea componentelor auto pe care le produce.

ProVelo.ro ofera spre inchiriere si vanzare echipamente THULE. Cutiile portbagaj disponibile fac parte din cateva game principale (Pacific, Touring  sau Excellence) si vom incerca sa prezentam diferentele dintre acestea, pentru o alegere mai rapida a echipamentului potrivit.

Gama Pacific se fixeaza pe bare prin sistemul Easy-Grip ceea ce usureaza montajul, mai toate cutiile din gama avand deschidere pe ambele parti, oferind astfel un acces usor la bagaj fie ca e vorba de incarcare sau descarcare. Cea mai polivalenta cutie portbagaj din gama este Thule Pacific 780. Este combinatia perfecta dintre mare si spatios cu util si comprimat avand lungimea de 196 cm si volum de 480 litri, ceea ce o face potrivita atat masinilor mai mici precum Volkswagen Polo, Peugeot 206 si se preteaza la fel de bine pe masini SUV, break sau sedan.

Cutie Portbagaj Thule Pacific 780 Antracit Aeroskin Dual Side

Una din cutiile de portbagaj din gama Touring este Touring S care este o cutie mica si practica, usor de montat chiar de o singura persoana; cu un volum de 370 litri si o lungime de 139 cm aduce un semnificativ plus de volum masinilor mici. Adecvata celor ce transporta bagajele celor mici (carucior, jucarii de interior sau de plaja, umbrare si corturi) sau echipament sportiv voluminos sau care se poate murdari. Ca si reper de marime, aceasta cutie de 370 litri este cu mult mai spatioasa decat orice portbagaj al masinilor din clasa mini (200-250 litri), fiind comparabila cu un portbagaj de Reanult Megane sau Opel Astra.

Cutie Portbagaj Thule Touring S Titan Aeroskin

 

Thule Pacific 700 este o cutie de portbagaj spatioasa cu volumul de 460 litri si lungimea de 232 cm; este utila pentru plecarile la schi pe timp de iarna deoarece permite transportul a 6 perechi de schiuri, de asemenea iti ofera destul loc pentru bagaj si este echipata cu 2 chingi interioare pentru sustinerea incarcaturii in timpul mersului pentru stabilitate. Este de asemenea potrivita pescarilor si celor ce petrec vara in aer liber si au nevoie de spatiu pentru unelte de pescuit sau diferite echipamente de camping sau sport cu lungime mare.

Cateva cutii portbagaj care completeaza in mod elegant designul unui autoturism sunt disponibile in oferta ProVelo :

Thule Excellence are un volum de 520 litri si greutate proprie de 26 kilograme. Se monteaza usor cu ajutorul sistemului Power-Grip. Este o cutie portbagaj cu un design exclusivist, cu doua nuante de culoare. Pozitia avansata permite deschiderea completa a hayonului in ciuda lungimii mari, de 218 cm. Excellence este prevazuta cu manere la interior si exterior pentru a usura manevrarea capacului. Pentru baza cutiei s-a folosit tehnologia “diffuser” specifica masinilor de Formula 1, pentru a reduce la minim rezistenta la inaintare si zgomotul. Este la fel de utila in sezonul de vara cat si in sezonul de iarna pentru ca permite transportul a 8 perechi de schiuri cu lungimea maxima de 200 cm cat si a bagajului, inaltimea interioara fiind de 40 cm.

 

Cutie Portbagaj Thule Excellence Xt Titan Metalic/negru Lucios

 

O alta cutie cu aspect deosebit este Thule Dynamic 800, cu un interior imbracat intr-un material aderent pentru siguranta sporita si zgomot redus, volumul de 420 litri si lungimea de 208 cm. Este echipata cu manere exterioare pentru manevrarea mai usoara a capacului, la fel ca Thule Excellence. Se monteaza pe bare cu ajutorul sistemului inovator Power-Click. Dynamic 800 permite transportul a 7 perechi de schiuri cu lungimea maxima de 180 cm.

 

Cutie Portbagaj Thule Dynamic L Negru Lucios

 

Viteza recomandata pentru cutiile portbagaj, indiferent de gama, este de maxim 130 km/h, de asemenea cutiile sunt testate City-Crash si sunt garantate 5 ani.

Lasă un răspuns

Please select your product

Categorii