ProVelo – povestea primilor 9 ani

ProVelo -magazin biciclete plaibile si electrice Bucuresti

Magazinul de biciclete ProVelo împlinește 9 ani de la lansare.

Apărut în 2010 pe o piață destul de rarefiată, ProVelo s-a dezvoltat odată cu creșterea popularității ciclismului în țara noastră ca activitate recreațională, aceasta  cunoscând o adevărată explozie în ultimii ani.

Situat pe pe Sos Nicolae Titulescu nr 155, S1 din București, magazinul de biciclete ProVelo a fost lansat din pasiunea pentru bicicletă și pedalat, dar și pentru a oferi un nou stil de viață armonioasă într-un oraș atât de aglomerat precum Bucureștiul.

Noua ani mai târziu, iubitorii bicicletelor au crescut în număr exponențial, iar piața magazinelor de biciclete a urmat trendul. Concurența dintre acestea a produs efecte pozitive pentru cumpărători, fie că e vorba de apariția unor mărci noi de biciclete și vârfuri de gamă în ceea ce privește componentele, fie că ne referim la profesionalizarea serviciilor oferite.

ProVelo a reușit să se impună pe această piață din ce în ce mai saturată prin atenția la detalii, seriozitate, cunoașterea foarte bine a produselor vândute, precum și prin calitatea serviciilor de service.

Magazinul este de găsit atât fizic în București la adresa menționată mai sus, cât și online, pe provelo.devdanco.com, cu cele mai bune oferte pentru achiziția unei biciclete noi.

La ProVelo ai șanse foarte mari să găsești bicicleta potrivită pentru tine la un preț foarte bun, căci aici poți alege dintr-un stoc impresionant de MTB-uri, biciclete de oraș, cursiere, biciclete electrice sau biciclete pliabile. Magazinul vine în întâmpinarea celor care nu pot achita pe loc prețul bicicletei dorite cu posibilitatea achiziției în 10 rate, prin cardul Avantaj.

Tot la ProVelo găsești și o gamă largă de biciclete pliabile Dahon și Neuzer, pe care vi le-am prezentat într-un articol precedent.

De asemenea, aici găsești componente pentru toate tipurile de biciclete, accesorii, precum și un service specializat, ce te va ajuta cu orice problemă. Cu scule de ultimă generație și mecanici cu experiență vastă, ProVelo îți poate asigura servicii de calitate atât în garanție, cât și după vânzare.

Puteți cumpăra online pe provelo.devdanco.com sau în magazin, de luni până vineri între orele 10 și 19, iar sâmbăta între 10 și 14.

    Lasă un răspuns

    Please select your product

    Categorii