Cum Alegi Un Scaun Bicicleta Copii Potrivit

CUM SA ALEGI UN SCAUN DE BICICLETA COPII POTRIVIT 

Cum sa alegi un Scaun bicicleta copii potrivit 

Scaun bicicleta copii : găsirea unui scaun pentru biciclete care să se potrivească copilului, bicicletei și stilului dvs. de mers, poate fi o provocare. Aici încercam sa vă ajutam noi! cu scaune bicicleta copii de la THULE si Polisport 

Cum Alegi Un Scaun Bicicleta Copii Potrivit

 

După ce am testat marea majoritate a scaunelor de bicicleta pentru copii de pe piață, am aflat elementele de interes care te pot ajuta sa găsesti cel mai bun scaun pentru tine, micuțul/micuții tăi și bicicleta ta!

PASUL 1: Stabiliți ce tip de scaun bicicleta copii preferați - cu prindere in fața sau in spate?

PASUL 2: verificați compatibilitatea cu bicicleta dvs.

PASUL 3: Reduceți scaunele compatibile după funcții.

 

Scaun Bicicleta Copii - preferate

 

Tip Scaun Alegerea NoastraAlegerea "de Buget" Schita

Cu prindere in fata

 

Thule RideAlong Mini


Polisport Guppy Mini

Cu prindere in spate

Thule RideAlong

 

Polisport Groovy 29'

 

Cu prindere pe portbagaj

 

Thule Yepp Nexxt

 

Polisport KOOLAH RMS

 

 

 

Cum Alegi Un Scaun Bicicleta Copii Potrivit

 

Ce tip de scaun ar trebui să alegeți depinde de vârsta copilului dvs., de stilul dvs. de mers, precum și de compatibilitatea bicicletei dvs. Consultați tabelul de mai jos pentru a vă ajuta să alegeți tipul de scaun preferat.

Tipuri - Scaune bicicleta copii

LOCATIA SCAUNULUI

SPATE

FATA

MONTAJCadrul bicicletei sau pe portbagajSub ghidon
VARSTA între 12 luni și 5 - 6 aniîntre 9 luni și aproximativ 2,5-3 ani
PUNCT FORTELongevitatea utilizăriiBebeluși și copii mici
PRO
 1. Mai mult loc pentru copii să crească
 2. Mulți se pot înclina
 3. Suspensie pentru plimbări accidentale
 1. Mai potrivit pentru bebeluși și copii mici
 2. Apropierea de copii
 3. Permite o conversație ușoară
 4. Efect mai mic asupra echilibrului adulților
CONTRA
 1. Contact vizual dificil cu micutul
 2. Conversații mai dificile
 3. Cel mai mare efect asupra echilibrului parintelui
 1. Copiii îi pot depăși rapid in dinensiuni
 2. Limitează spațiul pentru parinti
EXAMPLE
Thule RideAlong Pret 499 lei Thule RideAlong Mini - Pret 465 lei

 

 

 

Cum Alegi Un Scaun Bicicleta Copii Potrivit

 

PASUL 1: Stabiliți ce tip de scaun bicicleta copii preferați - cu prindere in fața sau in spate?

 
SPATE: Scaunele din spate sunt potrivite pentru vârste cuprinse între 12 luni și 5 - 6 ani și sunt cel mai popular tip de scaun de pe piață. Toate scaunele din spate sunt mai mari decât scaunele din față și oferă mai multe caracteristici, cum ar fi capacitatea de înclinare și bretele cu mai multe reglaje. Scaunele din spate se pot monta pe cadrul bicicletei sau pe portbagaj.

FATA: Scaunele montate în față sunt cele mai mici scaune și sunt potrivite pentru vârste între 9 luni și aproximativ 2,5 - 3 ani. Cu scaunul de biciclete copii așezat între brațele părintelui, bebelușii și copiii mici se simt adesea mai confortabil și lipsiti de griji pe un scaun in față - față de un scaun montat în spate. Părinții se bucură, de asemenea ca au copilul în fața lor.
 

PASUL 2: verificați compatibilitatea cu bicicleta dvs.

 
Scaune Spate - Pentru a se monta corespunzător, tubul scaunului trebuie să fie rotund (oval) și să aibă cel puțin 10 cm până la 15 cm de spațiu deschis; acest spațiu deschis trebuie să fie liber de șuruburi și cabluri. Dacă bicicleta dvs. nu are spațiu deschis  - se poate monta un scaun cu prindere pe portbagaj.

Scaune Fata - Scaunele de bicicleta montate în față ocupă aproximativ 25 cm de spațiu între tija de ghidon și șaua bicicletei. Dacă distanța dintre ghidon și tubul scaunului este mai mică de 45-50 cm, probabil că veți întâmpina dificultăți de mers cu un scaun montat în față, deoarece pieptul și genunchii ar putea atinge scaunul. Aveți nevoie de 1,5 –3 cm spațiu liber pe tija ghidonului.
SCAUNE BICICLETA COPII

PASUL 3: Reduceți scaunele compatibile după funcții.

 
Acum că știți că bicicleta dvs. este compatibilă, iată ce caracteristici trebuie să căutați:  
 
Designul centurii de siguranța

Există două stiluri cu prindere in - 3 puncte și 5 puncte. Cablajele în 3 puncte au bretele care se întâlnesc la cataramă. Cablajele în 5 puncte au bretele de umăr și curele de talie care se întâlnesc la cataramă

În timp ce ambele stiluri de cablaj se conformează standardelor de siguranță, hamurile în 5 puncte pot fi mai sigure în anumite situații. Dacă copilul dvs. reușește să se scoată din bretele, Curelele de talie il păstrează ancorat în scaun.
 
Centuri pentru umeri 

Pentru o siguranță optimă, centurile de pe scaunele de bicicleta copii trebuie să rămână ferm pe umerii copilului. Curelele reglabile pe înălțime, care se reglează în sus și în jos pe spatele scaunului, vă permit să poziționați corect centura de umăr chiar sub umărul copilului; acestea asigură o potrivire mai strânsă și mai sigură.
 
Forma scaunului
 
Un buzunar pentru cască este o caracteristică suplimentară de confort pe care trebuie să o cauți în designul scaunului. Buzunarele de cască încastrate împiedică capul unui copil să fie împins înainte de scaun, ceea ce face plimbarea și casca mult mai confortabile.

Barele de protecție sunt concepute pentru a împiedica degetele să fie ghemuite de-a lungul unui perete, stâlp sau alte obiecte și sunt o caracteristică suplimentară de siguranță disponibilă.
 
Suport pentru picioare

Ajută la susținerea corectă a picioarelor; pe scaunele montate în spate ajută, de asemenea, la protejarea copilului/ bebelușului de roata din spate;  montate în fata pe lângă faptul că interferează cu direcția, copiii mici pot schimba angrenajele apăsând pe schimbătoarele cu picioarele.
 
Inclinare

Copiii adorm adesea în timp ce călătoresc pe scaunele de biciclete pentru copii. Posibilitatea de a înclina scaunul poate împiedica gâtul să se învârtă în timpul unei călătorii, oferind un somn și o călătorie mult mai confortabile (și mai sigure). Scaunele montate în față nu se înclină, deoarece acest lucru ar interfera cu spațiul biciclistului.
 

Accesorii scaune montate în față
Menținerea confortabila a bebelușului în timpul călătoriilor este un plus pentru toată lumea. Copiii fericiți fac plimbări mai fericite.
 


Parbriz bicicleta pentru protectia copilului, protejeaza impotriva vantului, ploii si a insectelor.

  Lasă un răspuns

  Please select your product

  Categorii